Waar woon je in onze gemeente?

Sinds 1993 woon ik in Rumpt: een heel sociaal en gezellig dorp, waar veel wordt gedaan voor de bewoners op gebied van sociale ondersteuning, muziek, toneel, sport etc. Ik voel me betrokken bij het wel en wee van dit fijne dorp. 

Vertel eens iets over je activiteiten?

Ik ben tot 1999 werkzaam geweest als jurist. Op het moment ben ik voorzitter van de Raad van Toezicht van een regionale psychologen praktijk wil ik een bijdrage leveren aan zo goed mogelijke begeleiding en behandeling van inwoners van de gemeente West Betuwe met psychische problemen. 

En je houdt van muziek?

Zelf ben ik een enthousiaste amateur-pianiste en lever een muzikale bijdrage aan de bewoners waar dat kan: optreden in bejaardentehuizen, bij kerstdiners, trouwerijen, Halloween,  etc. Ook maak ik graag kinderen enthousiast voor het zelf bespelen van een instrument, met name de piano. 

Hoe ben je actief binnen GroenLinks?

Ik ben regelmatig bij vergaderingen en themabijeenkomsten. Ook ben ik Secretaris van de Stichting Fractie-ondersteuning GroenLinks. Tenslotte heb ik een aantal werkbezoeken voor de fractie georganiseerd dit jaar. Bijvoorbeeld naar Landgoed Mariënwaerdt en ik heb raadslid Jur van de Lecq laten kennismaken met de psychologenpraktijk. Daar is gesproken over wat de gemeentelijke politiek kan bijdragen aan het mentale welzijn van haar inwoners.